Noua Gamă Wella Profesionals Fusion

Beauty Adviser Hairstyle

Wella Fusion Hair Recovery

Ultima gamă de produse lansate de Wella Professionals este intitulată Wella Professionals Fusion și este dedicată părului degradat, astfel că dacă te confrunți cu această problemă, acum există soluția ideală pentru tine. Gama Wella Fusion include șampon reparator, mască reparatoare, balsam reparator, precum și tratament profesional cu aminoacizi, având în compoziție extracte de mătase. Chiar și părul extrem de degradat va fi revitalizat cu ajutorul produselor din gama Wella Fusion, ce au cu până la 95% mai multă eficiență decât alte produse asemănătoare, destinate părului degradat și vârfurilor despicate.

O nouă tehnologie NEW Fusion pentru îngrijirea părului deteriorat a fost descoperită de către profesioniștii Wella. Pentru o rezistență mai mare cu până la 95% împotriva ruperii, a fost destinată să repare și să protejeze părul împotriva casării și deteriorării. Formula Fusion de la Wella Professionals este proiectată cu programul de fuziune silksteel, inspirat de mătasea de păianjen, una dintre cele mai puternice fibre din natură.

Wella Professionals pătrunde adânc în cortex și recuperează imediat fibrele de păr, contribuind la prevenirea ruperii viitoare a părului. Chiar și părul cel mai afectat se simte reînnoit, neted, elastic și rezistent la rupere.

Vrei un păr elastic, sănătos, strălucitor, reîmprospătat care să atragă toate privirile? Produsele Wella Fusion sunt răspunsul pentru tine. Te așteptăm în salon să le încerci!

Despre Wella

Brandul Wella Professionals are în spate o istorie lungă, apărând pe piață încă din 1880, grație lui Franz Ströher, un tânăr stilist pasionat de arta producției de tul, material utilizat la fabricarea perucilor.
Produsele Wella Professionals se pot achiziționa din peste 150 de țări și se axează pe îngrijirea profesională a părului și pielii capului, câștigând premii de excelență în nenumărate rânduri. În plus, grație stilistilor de renume ce participă la crearea produselor Wella, brandul se poate mândri cu un număr impresionant de licențe și brevete de invenție și inovație în domeniu.

Deși ar putea părea descrierea unui brand scump, inaccesibil multora dintre cei interesați de îngrijirea temeinică a părului, produsele Wella Professionals sunt de fapt prietenoase cu toate buzunarele. Pe lângă prețul deloc de speriat, produsele Wella Professionals sunt și eficiente, nefiind nevoie de foarte mult produs pentru a obține efectele dorite, astfel că raportul calitate/preț este unul greu de combatut de către concurenții prezenți pe piață produselor profesionale pentru păr și scalp. Nume sonore precum Katie Holmes și Demi Lovato se declară în mod constant fanele acestui brand, iar părul lor superb este dovadă clară a eficienței și calității superioare a mărcii Wella.