frizerie, barber

Specialiștii noștri sunt aici să vă ofere servicii de cea mai bună calitate. Știm cu toții că alegerea unei noi frizuri ne poate pune în dificultate de cele mai multe ori, tocmai de aceea te ajutăm să faci cea mai bună alegere în ceea ce privește schimbarea dorită.

Folosim metode profesioniste pentru a ajuta fizionomia clientului și a corecta imperfecțiunile existente. De asemenea, ne angajăm să vă oferim sfaturi competente în materie de tunsori sau îngrijirea bărbii prin tratamente specifice.

Fiecare persoană prezintă trăsături și personalități distincte astfel că ne asigurăm că sfaturile fiecărui hairstylist din echipa noastră să fie personalizate, pliate pe caracterul fiecărui client în parte.

Suntem de părere că frizerul dumneavoastră trebuie să fie sociabil, carismatic și să devină prietenul dumneavoastră; poate chiar omul căruia să-i împărtășiți orice și să veniți cu entuziasm la următoarea programare.

Avem o echipă pasionată de meseria aleasă, și suntem determinați să satisfacem și cele mai exigente și pretențioase solicitări. Produsele folosite sunt de cea mai înaltă calitate pentru un efect maxim de frumusețe și sănătate.

SPECIAL Pachet Tuns Barbati 55 RON

Tuns, spalat, aranjat

SPECIAL Stilizat Barba 15 RON
SPECIAL Pachet Tuns C.O.M. 65 RON

Tuns, spalat, aranjat

Descopera aici lista completa de preturi!

Pasiunea este cuvântul care ne caracterizează.