Cum ne ingrijim tenul toamna?

Beauty Adviser Skincare

Începând cu luna octombrie, pielea ta are nevoie de o îngrijire specială, perfect adaptată noilor condiții de mediu – temperaturi scăzute, vânt puternic și umezeală. Toți acești factori externi, asociați cu trecerile bruște de la frigul de afară la aerul închis din birou, reprezintă agresiuni pentru tenul tău și pot duce chiar la îmbătrânirea prematură a acestuia.

Zilele toride de vară ne-au părăsit și toamna își intră încet-încet în drepturi. Odată cu ea, vânturile puternice, oscilațiile de temperatură, ploile, aerul mai uscat sensibilizează tenul, lăsându-l uscat și deshidratat.

Cum ne putem îngriji tenul pe timp de toamnă

Exfoliere – vara e un anotimp solicitant pentru piele, așa că mai întâi scapa de celulele moarte cu ajutorul unui peeling ușor. O exfoliere pe săptămână este suficientă pentru un ten frumos și sănătos.
Hidratare – ieșim din vară cu tenul deshidratat și ars de soare, așa că un tratament cosmetic hidratant, la început de toamnă, este mai mult decât binevenit.
Mai mulți factori de stres pentru ten, mai multe produse de protecție: dacă vara nu simțeai nevoia de o cremă de noapte, acum e timpul să o folosești, pentru a repara pielea.
Vara poate nu simțeam nevoia să ne încărcăm tenul cu fond de ten și alte farduri, dar acum e indicat să ne îmbrăcăm tenul cu pudră, fard de obraz și fond de ten, pentru a forma o peliculă protectoare împotriva vântului, a frigului și a prafului din atmosferă.

Frumusețea vine din interior: bucură-te de bogăția de fructe și legume pe care ni le dăruiește toamna și fă o cură de detoxifiere cu fructe, legume, sucuri si… multă apă.

Hrănește-ți pielea de la interior spre exterior și nu ezita să te bucuri de aroma fructelor pe pielea ta, în combinații savuroase: o mască cu piure de măr e ideală pentru tenul gras, strugurii sunt excelenți pentru exfoliere și tonifiere, iar dovleacul, cu ai lui antioxidanți A,C și E, e ideal pentru prevenția ridurilor și hidratare.

cosmetica clujToamna, una dintre modalitățile cele mai eficiente de a-ți îngriji pielea este un tratament cosmetic hidratant și nutritiv.

Recomandarea noastră: un tratament facial de hidratare, special conceput pentru stresul la care e supus tenul în această perioadă. Pielea devine mai luminoasă, tenul este hidratat iar liniile fine sunt estompate.

Te asteptam la salon sa te rasfeti și să te bucuri de un ten frumos, strălucitor și sănătos.