Noua Gamă OPI ProSpa

Beauty Adviser Manichiura

OPI lansează colecția ProSpa, creată pentru a transforma atât modul în care clientele sale își îngrijesc mâinile și picioarele, cât și experiența din saloanele specializate. Dezvoltată în colaborare cu Dr. Gabriel Zena-dermatolog de renume mondial, această linie de produse împrumută cele mai bune practici ale îngrijirii faciale, inclusiv tehnologiile, formulele și ingredientele, pentru a revoluționa îngrijirea pielii în mediul saloanelor profesionale pentru manichiură-pedichiură și pentru a asigura soluții de calitate pentru hidratare, protecție și prevenire a diverselor probleme specifice.

Concepută pentru îmbunătățirea experienței clientelor, colecția ProSpa include ingrediente de ultima generație, precum untul ultrahidratant de Cupuaçu, extractul de Ceai Alb bogat în antioxidanți pentru a combate deteriorările cauzate de radicalii liberi și Peptide restaurative, care acționează pentru refacerea fibrelor de colagen și ajută la menținerea unui aspect tânăr al pielii.

Îmbinând cunoștințele despre îngrijirea tenului ale specialistului Dr. Gabriel Zena cu experiență OPI în domeniul manichiurii/pedichiurii, au fost dezvoltate formule special destinate saloanelor, care să ofere clientelor lor momente de răsfăț și rafinament ca niciodată până acum. Noile produse revoluționare includ Tratament pentru micro-exfolierea mâinilor, Cremă hidratantă pentru masaj, Spray hidratant cu ceramide, Balsam cu efect intensiv de netezire a calozităților și Ser protector pentru mâini.

Vă așteptăm în salon să o încercați, programați-vă acum!