Ingrijirea tenului pe timpul verii

Beauty Adviser Skincare

Tratamente cosmetice faciale profesionale

Vara, ca și iarna, tenul nostru are nevoie de o îngrijire specială pentru că trebuie să înfrunte temperaturi extreme.
Pe scurt, în sezonul estival tenul are nevoie de o îngrijire specială compusă din două etape: curățare corectă și hidratare intensă.
Astfel, avem nevoie de mai multă hidratare, vitaminizare și energizare a pielii pentru un tonus bun și aspect fresh. Dincolo de alimentație și îngrijirea cotidiană a tenului, tratamentele profesionale sunt de mare ajutor.
În funcție de tipul de ten, de necesitățile acestuia, de stilul de viață și de sezon, sunt recomandate sau contraindicate anumite tratamente cosmetice.

cosmetica cluj

Pentru revigorarea tenului în perioada de vară, avem nevoie de tratamente cosmetice de hidratare și revitalizare a tenului. Ridurile, lipsa oxigenării și deshidratarea sunt probleme ale tenului care se pot rezolva prin tratamente cosmetice noninvazive în saloanele de înfrumusețare.
Tratamentele de hidratare și revitalizare cu acid hialuronic, peptide și alge marine sunt cele indicate în acest sezon pentru a pregăti tenul să înfrunte cu bine razele solare.
Pentru regenerarea pielii fără a crea volume, cele mai iubite tratamente de către pacienți sunt cele de hidratare și revitalizare cu acid hialuronic fluid și cocteiluri vitaminice. Acestea nu expun la riscul de hiperpigmentare și se pot efectua în deplină siguranță primăvara și vara.

Beneficiile tratamentelor cosmetice periodice

Vizitele la salon și îngrijirea cosmetica profesionistă, acordă tenului tău un plus de sănătate și luminozitate de care te vei putea bucura întreagă vară. Tratamentele cosmetice îți oferă curățarea și hidratarea în profunzime a tenului, iar produsele profesioniste utilizate în salon au rolul de a hrăni intens epidermă.

Te vei bucura de rezultate excelente cu un tratament cosmetic personalizat.
Personalul nostru bine instruit te va consilia adecvat și te va pune la curent cu ultimele noutăți în domeniul cosmetic.
Nu te neglija. La noi te vei simți pe deplin răsfățată.