Salonul nostru

In salonul Ego vei uita de grijile cotidiene si te vei putea relaxa in timp ce noi, cu buna dispozitie si profesionalism, ne vom ocupa sa iti facem ziua mai frumoasa. Indrazneste, pentru un nou TU.

Misiunea noastra

Frumusetea e in fiecare dintre noi dar trebuie sa stim cum sa o punem in evidenta. Iti oferim posibilitatea de a te vedea dintr-o perspectiva noua, pozitiva. Rezerva-ti portia de beauty.

Viziunea noastra

Abordam natural si cu dedicare fiecare client in parte pentru a se simti excelent in pielea lui. Frumusetea se face simtita intr-un corp sanatos si un spirit pozitiv. Suntem aici pentru tine.

Scopul nostru

Dorim sa schimbam modul in care te simti prin obtinerea unui look care sa te puna in evidenta. E stilul tau unic dar placerea noastra sa il descoperim. Ofera-ti timp pentru a te pune in valoare.

Premii

Finalisti Gala Wella 2014
Finalisti Gala Wella 2015
Premiul de originalitate la Gala Well 2015
Locul 3 La concursul ESTERICA in cadrul ESTETICA AWARDS 7 the Edition Colour Category

image2

image3

image4

image6

image1

image5

Echipa Noastra

Ciprian Pasca

Hair Stylist

Din 2008 cand am absolvit cursurile de coafor-stilist tunsoarea este pasiunea mea. Ma dedic total pentru fiecare client in parte.

Andra Tamas

Make up Artist

Sunt o persoana foarte dedicata si atenta la detalii. Make-up-ul este pasiunea mea si de cand am absolvit cursurile de make-up artist in anul 2015, fac doar ce iubesc!

Emilia Haiduc

Make up & Lash Artist

Ma inspira tot ceea ce imi transmite o emotie. Cel mai important lucru pe care l-am invatat in acesti ani de profesie, este faptul ca fiecare femeie este frumoasa in felul ei, iar eu ca make-up artist o ajut sa-si regaseasca increderea in ea, sa se simta speciala si frumoasa.

Raluca Soporan

Cosmetician

Din anul 2011 de cand am absolvit cursul de cosmetica, practic aceasta meserie cu drag. Meticulozitatea si perfectiunea sunt calitatile mele.

Cristina Ghervase

Esthetician & Make-up Artist

A terminat cursul de estetician la finele anului 2011, insa nu este deloc o novice. Mereu la curent cu ultimele inovatii din domeniu, Cristina este un profesionist desavarsit.

Alexandra Iulies

Hair Stylist

Din anul 2004 cand am absolvit cursurile de coafor-stilist fiecare provocare este un moment oportun sa imi demonstrez talentul si experienta.

Diana Lazar

Nail Artist

Cu multa pasiune si atentie la detalii realizez constructie unghii cu gel din anul 2011 cand am absolvit cursurile de tehnician manichiurist.

Simona Lupea

Nail Artist

Cu o atentie maxima la detalii si perfectionista din fire realizez manichiura-pedichiura simpla si manichiura cu oja semipermanenta.

Andreea Szakacs

Hair Stylist

A terminat cursul de stilist la finele anului 2017, insa nu este deloc o novice. Este o persoana ambitioasa si foarte talentata.