Salonul nostru

In salonul Ego vei uita de grijile cotidiene si te vei putea relaxa in timp ce noi, cu buna dispozitie si profesionalism, ne vom ocupa sa iti facem ziua mai frumoasa. Indrazneste, pentru un nou TU.

Misiunea noastra

Frumusetea e in fiecare dintre noi dar trebuie sa stim cum sa o punem in evidenta. Iti oferim posibilitatea de a te vedea dintr-o perspectiva noua, pozitiva. Rezerva-ti portia de beauty.

Viziunea noastra

Abordam natural si cu dedicare fiecare client in parte pentru a se simti excelent in pielea lui. Frumusetea se face simtita intr-un corp sanatos si un spirit pozitiv. Suntem aici pentru tine.

Scopul nostru

Dorim sa schimbam modul in care te simti prin obtinerea unui look care sa te puna in evidenta. E stilul tau unic dar placerea noastra sa il descoperim. Ofera-ti timp pentru a te pune in valoare.

Premii

Finalisti Gala Wella 2014
Finalisti Gala Wella 2015
Premiul de originalitate la Gala Well 2015
Locul 3 La concursul ESTERICA in cadrul ESTETICA AWARDS 7 the Edition Colour Category

image2

image3

image4

image6

image1

image5

Echipa Noastra

Diana Lazar

Nail Artist

Cu multa pasiune si atentie la detalii realizez constructie unghii cu gel din anul 2011 cand am absolvit cursurile de tehnician manichiurist.

Ciprian Pasca

Hair Stylist

Din 2008 cand am absolvit cursurile de coafor-stilist tunsoarea este pasiunea mea. Ma dedic total pentru fiecare client in parte.

Birlean Patricia

Hair Stylist

Rus Larisa

Cosmetician

Din anul 2011 de cand am absolvit cursul de cosmetica, practic aceasta meserie cu drag. Meticulozitatea si perfectiunea sunt calitatile mele.

Andreea Szakacs

Hair Stylist

A terminat cursul de stilist la finele anului 2017. Este o persoana ambitioasa si foarte talentata, iar aceste calitati se pot observa cu usurinta in lucrarile sale din cadrul salonului.