Salonul nostru

In salonul Ego vei uita de grijile cotidiene si te vei putea relaxa in timp ce noi, cu buna dispozitie si profesionalism, ne vom ocupa sa iti facem ziua mai frumoasa. Indrazneste, pentru un nou TU.

Misiunea noastra

Frumusetea e in fiecare dintre noi dar trebuie sa stim cum sa o punem in evidenta. Iti oferim posibilitatea de a te vedea dintr-o perspectiva noua, pozitiva. Rezerva-ti portia de beauty.

Viziunea noastra

Abordam natural si cu dedicare fiecare client in parte pentru a se simti excelent in pielea lui. Frumusetea se face simtita intr-un corp sanatos si un spirit pozitiv. Suntem aici pentru tine.

Scopul nostru

Dorim sa schimbam modul in care te simti prin obtinerea unui look care sa te puna in evidenta. E stilul tau unic dar placerea noastra sa il descoperim. Ofera-ti timp pentru a te pune in valoare.

Premii

Finalisti Gala Wella 2014
Finalisti Gala Wella 2015
Premiul de originalitate la Gala Well 2015
Locul 3 La concursul ESTERICA in cadrul ESTETICA AWARDS 7 the Edition Colour Category

image2

image3

image4

image6

image1

image5

Echipa Noastra

Ciprian Pasca

Hair Stylist

Din 2008 cand am absolvit cursurile de coafor-stilist tunsoarea este pasiunea mea. Ma dedic total pentru fiecare client in parte.

Vlad Cristian Pojar

Hair Stylist

Preocuparea pentru hair styling m-a determinat in 2011 sa incep un curs de formare la Pop Academy rasplatita cu locul 3 pe tara.

Andra Tamas

Make up Artist

Sunt o persoana foarte dedicata si atenta la detalii. Make-up-ul este pasiunea mea si de cand am absolvit cursurile de make-up artist in anul 2015, fac numai ce iubesc!

Patricia Birlean

Hair Stylist

De cand am absolvit cursul de hair styling si pana in prezent, am lucrat in acest domeniu. Pentru mine aceasta meserie este o pasiune.

Raluca Soporan

Cosmetician

Din anul 2011 de cand am absolvit cursul de cosmetica, practic aceasta meserie cu drag. Meticulozitatea si perfectiunea sunt calitatile mele.

Alexandra Iulies

Hair Stylist

Din anul 2004 cand am absolvit cursurile de coafor-stilist fiecare provocare este un moment oportun sa imi demonstrez talentul si experienta.

Andreea Szakacs

Hair Stylist

A terminat cursul de stilist la finele anului 2017, insa nu este deloc o novice. Este o persoana ambitioasa si foarte talentata.

Diana Lazar

Nail Artist

Cu multa pasiune si atentie la detalii realizez constructie unghii cu gel din anul 2011 cand am absolvit cursurile de tehnician manichiurist.

Simona Lupea

Nail Artist

Cu o atentie maxima la detalii si perfectionista din fire realizez manichiura-pedichiura simpla si manichiura cu oja semipermanenta.

Florentina Marciuc

Hair Stylist

Am absolvit cursul la inceputul anului 2016. Sunt foarte atenta la detalii, iar aceasta trasatura o veti regasi si in lucrarile mele. Fac totul cu pasiune, tunsoarea fiind partea care imi place cel mai mult, insa ma dedic total si cand vine vorba de partea de culoare si styling.