frizerie, barber

Acesta e momentul tău de răsfăț, ce te destinde și deconectează de la rutină și griji cotidiene. Te invităm să te programezi și să faci cunoștință cu stiliștii EgoStudio.

Dacă vrei să alegi un look nou și ești indecis, trebuie să știi că folosim metode profesioniste pentru a ajuta fizionomia clienților și a corecta imperfecțiunile existente. De asemenea, ne angajăm să îți oferim sfaturi competente în materie de tunsori sau îngrijirea bărbii prin tratamente specifice.

Fiecare persoană prezintă trăsături și personalități distincte astfel că ne asigurăm că sfaturile fiecărui hairstylist din echipa noastră să fie personalizate, pliate pe caracterul fiecărui client în parte.

Suntem de părere că frizerul trebuie să fie sociabil, carismatic și să devină prietenul tău; poate chiar omul căruia să-i împărtășești orice și la care să vii cu entuziasm la următoarea programare.

Avem o echipă pasionată de meseria aleasă, și suntem determinați să satisfacem și cele mai exigente și pretențioase solicitări.

Pachet Tuns Barbati 90LEI

Tuns, spalat, aranjat

Pachet Tuns & Stilizat Barba 110RON
Stilizat Barba 30RON

Descopera aici lista completa de preturi!

Pasiunea este cuvântul care ne caracterizează.