Tratament Microdermabraziune

microdermabraziune salon Cluj

Microdermabraziunea este unul dintre cele mai populare tratamente de îngrijire a tenului. Este o metodă de curăţare non-invazivă a epidermei ce constă într-o exfoliere blândă şi eficientă, prin care se îndepărtează stratul de celule moarte şi impurităţi de pe suprafaţa pielii, şi încurajează pielea să se regenereze în mod natural.

Când să apelezi la microdermabraziune

Dacă ai sau ai avut acnee, riduri fine sau adânci, diferenţe de textură ale pielii, dacă tenul tău este afectat de expunerea la soare atunci microdermabraziunea este tratamentul perfect pentru tine. Atenție însă, microdermabraziunea nu te va scăpa de cicatricile adânci, de semnele din naştere sau de tatuajele nedorite.

Rezultate microdermabraziune

Prin tratamentele de microdermabraziune vei obține un ten nou, elastic, uniform, sănătos, cu mai puţine imperfecţiuni, cu mai puţini pori dilataţi, o piele netedă, fermă, mai bine oxigenată şi hidratată.
Tratamentul se recomandă şi persoanelor tinere fără probleme deosebite întrucât are ca efect o foarte bună curăţare a tenului, ceea ce pe termen lung duce la prevenirea unor probleme legate de ten.

Microdermabraziunea doare?

Tratamentul de microdermabraziune nu este absolut deloc dureros. Se simte asemănător unei ciupituri și senzația este mai pregnantă în jurul ochilor, unde sensibilitatea este mai mare. În general este bine să se lucreze la limita confortului și a suportabilității, pentru a obține rezultate cât mai bune. Pielea se va simți ușor “fierbinte” și poate să rămână ceva mai roz pentru câteva ore, maxim o zi.

Programează-te acum sau vezi tarifele și alte tratamente faciale disponibile în salon!