Extensii Gene Fir cu Fir Cluj

Gene lungi, definite, fara a aplica mascara? Acum se poate! Solutia? Extensii gene fir cu fir. 

Extensiile de gene fir cu fir: procedura de înfrumusețare la care apelează tot mai multe femei pentru a avea gene lungi și dese fără mascara și fără a pierde timp în fața oglinzii. Extensiile de gene sunt fire sintetice sau din păr natural, de dimensiuni și curburi diferite, care se aplică pe fiecare geană naturală. Nu trebuie să îți faci griji, procedura nu daunează genelor naturale pentru că este aplicată corect de către un tehnician pregătit.

Tehnica de aplicare:

  • Firele se aplică pe geană la o distanță de 0,5mm de pleoapă astfel încât rădăcina să nu fie afectată.
  • Adezivul folosit este certificat, șansele de alergii fiind reduse. Este recomandat totuși un test prin aplicarea câtorva fire de extensii cu câteva zile înainte de programare.
  • Volumul se obține prin diverse tehnici de aplicare a genelor. Dacă în mod normal procedura presupune aplicarea unui nou fir pe fiecare geană, în cazul volumului 2D sunt adăugate câte 2 fire pe fiecare geană naturală, iar în cazul celui 3D, câte 3, ș.a.m.d.
  • Formele, curburile, tehnica sau grosimile genelor se aleg în funcție de forma ochilor, mărimea pleoapei și nu în ultimul rând, grosimea și forma genelor naturale.

Prețuri Extensii Gene Fir cu Fir

Aplicat Extensii Gene fir cu fir 2D 220 - 250LEI
Întreținere Extensii Gene fir cu fir 2D - 4D 150 - 180LEI