Curbare și laminare Gene cu Keratină

Beauty Adviser Uncategorized
laminare gene si curbare cu keratina

Ochii mari și frumoși atrag foarte repede atenția celor din jur. Din acest motiv, orice femeie își dorește o privire expresivă și pătrunzătoare, iar genele joacă un rol foarte important în acest sens. Genele dese, lungi și curbate sunt considerate o marcă a feminității, dând iluzia unor ochi mai mari și mai strălucitori.
Pentru femeile care pun accent pe naturalețe și care nu doresc să depună multe eforturi în îngrijirea genelor, tratamentul de laminare cu keratină este ideal. Această procedură non-invazivă ridică, ondulează și hrănește genele, creând un look deosebit ce durează circa 6 săptămâni.

Ce presupune laminarea genelor?

Procedura de laminare gene cu keratină presupune lifting, fixare, hrănire și vopsire. Ridicarea și vopsirea genelor creează un efect de alungire, în timp ce curbarea și tratamentul cu keratină oferă volum chiar și celor mai subțiri și scurte gene.
Keratina este un ingredient cheie în timpul curbării genelor. Aceasta este aplicată după lifting și fixare pentru a oferi firelor volum și pentru a le menține puternice.
Toate etapele sunt realizate în siguranță, fiind potrivite chiar și pentru persoanele predispuse la alergii și care nu pot folosi mascara. Cu toate acestea, laminarea genelor nu este recomandată celor care au fost supuși recent unei intervenții chirurgicale la nivelul ochilor sau care suferă de o infecție sau afecțiune oculară.

Pentru cine este potrivită laminarea genelor?

Laminarea genelor este potrivită pentru femeile care doresc o îmbunătățire a aspectului genelor și un look natural. Este potrivită persoanelor cu gene scurte sau celor cu gene lungi și drepte. De asemenea, curbarea genelor se recomandă femeilor care au renunțat la extensiile de gene deoarece ajută în refacerea și hrănirea firelor.

Care sunt beneficiile laminării?

Întărirea genelor și hrănirea lor
Menținerea genelor ondulate până la 2 luni
Obținerea unui efect natural de alungire și volum

Cât timp durează o ședință?

Durata unei ședințe de laminare gene este de aproximativ 90 de minute.

Este necesară vreo pregătire în prealabil?

Se recomandă ca clienta să nu se machieze înaintea procedurii. Pentru ca substanțele să acționeze corect, genele trebuie să fie curate și fără machiaj. Demachierea se poate realiza și la salon, însă va prelungi durata ședinței.

Ce presupune îngrijirea genelor după laminare?

După laminare, genele nu necesită nicio îngrijire specială. În primele 24 de ore după procedură se recomandă evitarea rimelului, a apei fierbinți și a aburilor. După 24 de ore nu se impun alte restricții în privința machierii sau a demachierii, iar clienta poate înota liniștită chiar și în apă sărată fără ca efectul să se diminueze.
Pentru menținerea efectului de curbare un timp mai îndelungat se recomandă utilizarea unui demachiant pentru ochi sensibili și evitarea rimelului rezistent la apă.

Dacă te-ai hotărât să faci un tratament de laminare și curbare gene cu keratină, programează-te acum sau vezi tarifele salonului nostru.